[crafts] Articole Revista Atelierul – Update (9-13)

Standard

Intrucat am ramas in urma cu prezentarea  articolelor pe care le public in Revista Atelierul, voi face un scurt update al articolelor 9-13, dupa cum urmeaza:

Articolul nr. 9 – Curcubee pentru zile de vara – set de bijuterii, bratara si inel realizate din petice de fetru multicolore. Articolul complet il gasiti pe site-ul revistei, aici.

Sursa imagine – personala

Articolul nr. 10 – Planuri crafty de vara – o lista cu activitati de vara pentru persoane iubitoare de arts&crafts. Articolul complet il gasiti pe site-ul revistei, aici.

Sursa imagine – personala

Articolul nr. 11 – Buttons! – nasturi realizati din diferite materiale reciclabile. Articolul complet il gasiti pe site-ul revistei, aici.

Sursa imagine

Articolul nr. 12 – From trash to treasure – Borcanele de sticla – reciclarea borcanelelor de sticla pentru diferite activitati DIY. Articolul complet il gasiti pe site-ul revistei, aici.

Sursa imagine

Articolul nr. 13 – From trash to treasure – Capace metalice – reciclarea capacelor metalice pentru diferite activitati DIY. Articolul complet il gasiti pe site-ul revistei, aici.

Sursa imagine

Reclame

4 răspunsuri »

  1. Eu deja am facut un borcanel dupa modelul vazei de flori dar l-am transformat intr-un fel de cutiuta cu laude si adaug cate un post-it de fiecare data cand primesc un compliment de la cineva sau mi se lauda un anumit comportament sau skill. :D Great confidence booster!

  2. @Flory: Păi știu că ai făcut, ba chiar ai făcut acele ”PartyMix” jars cu semințe multi-strat pe care le avem și acum. Nu ne-am încumetat să le mâncăm pentru că arată prea bine! Și e șic așa ca ”bibelou”. :)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s