ZIUA 16 – Aroma iernii: vinul fiert

Standard

Vinul fiert este bautura iernii! Cu arome delicioase de condimente si cu bucati de fructe se potriveste perfect atmosferei friguroase de afara! Va recomand un vin rosu aromat, daca se poate natural, se simte diferenta cu siguranta!

Intrucat voiam sa va prezint cateva idei – retete de si cu vin fiert, am cautat pe internet si iata ce am gasit:

1) Vin fiert cu portocale si nucsoara, aveti reteta aici.

2) Vin fiert cu mar si scortisoara, gasiti reteta aici.

3) Vin fiert cu suc de mere, lamai si portocale, aici.

O bunatate fiarta in vin pe care inca nu am incercat-o si pe care am gasit-o pe blogul culinar al lui Edith sunt perele fierte in vin rosu! Reteta o gasiti la ea pe blog, insa pentru a va face pofta, iata o poza:

Photobucket

Sursa poza: http://edithfrincu.blogspot.com/

Oricare ar fi reteta aleasa de voi, bucurati-va de iarna si de bunatatile pregatite in perioada aceasta!

L.E. Vizitati Festivalul Vinului Fiert in Bucuresti, Piata Constitutiei, 17-27 decembrie.

One response »

  1. Pingback: ZIUA 16 – Bautura iernii: vinul fiert - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s