[educatie/dezvoltare] Life After Work

Standard

Life After Work este proiectul catorva traineri interesati de dezvoltarea personala si profesionala a lor si a celor din jurul lor! Sub deviza „Life After Work – It’s all a big playground”, programul transmite faptul ca adultii nu trebuie sa uite sa se joace, chiar daca au responsabilitati si un job solicitant.

Workshopurile sunt atent alese pentru a stimula creativitatea, capacitatea argumentativa, spontaneitatea, latura jucausa si artistica, curiozitatea si placerea descoperirii, dar si pentru a dezvolta abilitati ca vorbitul in public, comunicare, luarea deciziilor precum si activitati pentru team-building. Workshopurile sunt structurate pe sesiune (de la una, pana la sase sesiuni), iar preturile incep de la 70 pana la 300 RON pe workshop. Pentru detalii consultati oferta lor de cursuri.

Life After Work merge pe 3 directii: dezvoltarea abilitatilor personale (prin pachetul „Fun After Work”), dezvoltarea abilitatilor profesionale (prin pachetul „Bring Life Back To Work”) si viata de familie (prin pachetul „Family Life”). Din punctul meu de vedere, aceste categorii reusesc sa atinga aspecte importante din viata si dezvoltarea unui adult.

Pe Elena Marineci, una dintre initiatori, o cunosc de la o scoala de vara si alte cateva evenimente si am despre ea numai cuvinte bune. Imi amintesc si acum workshopul tinut de ea despre FISH si mi-a placut mult atmosfera relaxanta si distractiva pe care a reusit sa o creeze! Este o persoana deschisa, plina de viata si zambitoare.

Personal, am ca obiectiv si se afla in planul investiei in mine parcurgerea catorva dintre funshop-urile lor: „Re-creaza-te!”, „Debate” sau „Improvizatie teatrala”. Abia astept!

Photobucket

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s