[timp liber] Weekend de iunie II

Standard

Weekendul ce a trecut a fost pentru mine un alt weekend plin de iunie, un „maraton” de distractie si cultura. Am sa va impartasesc si voua pe unde am fost si ce am vazut.

So, I’ve checked:

Patinuarul din Liberty Center, care este ok, insa cam pustiu, eu cu Mihai am fost singurii care am patinat atunci. Oricum, a fost dragut, caci nu mai patinasem din ianuarie si un pic de sport nu strica!

Dupa patinuar am fost la Prince of Persia”, filmul aparut dupa jocul cu acelasi nume. Mi-au placut peisajele si decorul in care se petrece actiune, a fost draguta si actiunea.

A urmat spectacolul de balet „Anna Karenina” , de la Opera Nationala Romana de sambata seara. Nu sunt fana opera si balet, insa mi-au placut miscarea scenica si vestimentatia personajelor, povestea in sine insa nu mi s-a parut a fi atat de explicit ilustrata, in sensul ca eu, care nu am citit romanul, nu prea aveam cum sa deduc actiunea si sa ii vad un fir logic.

Am iesit de la opera chiar cand se pornise furtuna si am continuat maratonul de sambata cu un eveniment pe care il asteptam de ceva timp, „Noaptea lunga a Filmelor Scurte”Short’s Up, aflat la editia a doua si gazduit in Galeriile Artexpo ale TNB-ului. Mi-a placut mult la Short’s Up, mi-a deschis gustul pentru scurtmetraje. Programul (21 PM -06 AM) a fost organizat pe sesiuni: Winners Up, Cheer Up etc…si a cuprins scurtmetraje premiate la Oscar, Tiff, Animest si alte festivaluri de profil. Atmosfera a fost draguta, salile (4 la numar plus locuri in aer liber pe terasa „La Motoare”) au fost pline, bufet organizat cu preturi cat de cat ok (suc 5 lei, sandwichuri 7 lei). In ce priveste continutul, am putut vedea filme reusite, la care fie s-a ras puternic ( animatii precum „Wallace and Gommit” sau „The Lady and the Reaper” sau filme romanesti precum „Derby” si „Colivia”), fie s-a tresarit de pe scaun (ca exemplu „Instead of Abracadabra” si „Miracle Fish”). O parte dintre filme pot fi vazute si online, pentru aceia care nu am ajuns la eveniment.

Un articol frumos despre cum a fost la Short’s up, in link. Aici gasiti si cateva poze de la eveniment, eu din pacate nu am facut! Poze si aici.

Un răspuns »

  1. Pingback: Noaptea lunga a filmelor scurte, un eveniment Short’s up « Springflower24's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s