[timp liber] S-a redeschis „La Pedale”

Standard

Dupa o absenta destul de indelungata de pe blog din motive personale si profesionale, am sa incep incet-incet sa scriu din nou despre ce se mai intampla prin Bucuresti si, de ce nu, despre ce o sa mai mesteresc eu in materie de handmade. Odata cu venirea primaverii vor fi tot felul de evenimente despre care voi scrie.

Primul dintre ele, cu care reiau activitatea pe blog este redeschiderea centrelor „La Pedale”, incepand cu weekendul ce tocmai a trecut. Ma tot intrebam cand vor redeschide intrucat imi este tare dor de o plimbare cu bicicleta prin Herastrau si iata ca s-a intamplat. M-am bucurat sa vad ieri in Herastrau din nou bicicletele verzi din loc in loc, voi merge si eu cat de curand, cand voi avea ceva timp liber.

Acum, detalii organizatorice: s-au deschis centrele din Kiseleff si Herastrau, pe urmatoarea perioada: 10 aprilie – 31 octombrie 2010. Programul este L-V intre orele 12-19 si S-D intre orele 10-20, iar numarul bicicletelor s-a suplimentat cu 100 de bucati. Bicicletele se inchiriaza tot pentru doua ore, pe baza buletinului, insa am aflat ca se pot inchiria 3 biciclete pe un singur buletin.
Despre „La Pedale” am mai scris si aici.

Nice to know they opened again. Spor la pedalare sa aveti!

Reclame

2 răspunsuri »

  1. am fost acolo si am vrut sa-mi iau bicicleta sa ma plimb ca tot omu duminica cu bicicleta moca. si ce constat… in fata mea era un cuplu; ea avea cartea de identitate, el nu… si i-a dat numai ei bicicleta. din spate, m-am bagat eu si am vorbit cu tipul de la acte (asta in herastrau) si i-am zis ca anul trecut dadeati 2 biciclete pentru un buletin si anu asta nu mai faceti asa? si nu si nu spunea tipul. s-a plans la mine ca i-a furat inca din prima zi 2 biciclete si nu mai da 2 biciclete pe un singur act.

    bine ca au redeschis… si am mai auzit ca vor sa mai deschida si alte centre in alte locuri

  2. multumesc pentru informatiile „de la fata locului”. despre alte locuri unde se va deschide, stiam ca anul trecut au deschis sau au intentionat sa deschida mai spre toamna in parcul bazilescu, oricum cu cat se extind mai mult, cu atat mai bine! :D

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s