[educatie/dezvoltare] HOLA!

Standard

HOLA! – proiect Youth Academy, cu si pentru liceeni!

HOLA! este un proiect pe sufletul meu in care ma implic si ma voi implica atat cat voi putea de mult! Este un proiect marca Youth Academy, o organizatie nonguvernamentala tanara. Sunt o echipa pe cinste formata din Alina C, Alina P, Alexandra, Maria, Rafael, Iulian si subsemnata – o echipa ce avem planuri mari si entuziasm si mai mare pentru a ne ajuta sa reusim!

Proiectul vizeaza dezvoltarea personala si profesionala a elevilor de liceu. HOLA! inseamna initial cate un weekend plin de experiente de invatare si socializare, placute dar si extrem de utile, sub forma unor sesiuni – workshop, la care participa elevi din diferite licee!

Workshopurile acopera arii de interes pentru voi: comunicare, lucru in echipa, managementul timpului si activitatilor, creativitate, managementul carierei. Este primul pas spre ceea ce dorim sa ajunga acest proiect: un loc unde o comunitate de tineri talentati si motivati sa isi continue procesul dezvoltarii intr-un cadru propice! Este, asadar, un proiect cu multe perspective, avem multe idei pe care abia asteptam sa le demaram alaturi de voi si suntem siguri ca si voi aveti la fel de multe – este un proiect dezvoltat cu si pentru voi!

Vrem, prin HOLA!, ca voi sa constientizati cat mai devreme care sunt abilitatile si talentele voastre, cum sa profitati de oportunitatile de dezvoltare din ce in ce mai multe, cum sa va alegeti drumul pe care vreti sa mergeti, cum va puteti exersa si folosi abilitatile in proiecte de impact. Ne adresam voua, elevilor de liceu, deoarece ne dorim sa devenim o resursa importanta si de dezvoltare la acest nivel. Aria de proiecte si posibilitatea de implicare nu este atat de raspandita ca la facultate, de exemplu, unde sunt multe optiuni de ONG-uri.

Am demarat weekendul ce tocmai a trecut (14-15 noiembrie) prima serie de workshopuri cu primii liceeni care au dorit sa se implice in proiect. A fost un weekend reusit, care promite si altele, chiar in perioada urmatoare (21-22 noiembrie si 28-29 noiembrie). Abia astept sa vad care sunt reactiile oamenilor care au participat, poate vor aparea si testimonialele lor pe site, in care sa va impartaseasca experienta de la HOLA!

Pentru ca ne adresam liceenilor, voi da o serie de detalii cu privire la modul cum puteti ajunge la HOLA!. Site-ul nostru este www.ho-la.ro si acolo veti gasi o serie de detalii despre procedura de inscriere. Avem nevoie de disponibilitatea voastra pe parcursul unui weekend si de deschidere spre experiente de dezvoltare.

M-am implicat in HOLA! cu toata convingerea ca proiectul asta este unul valoros, atat pentru mine – ca experienta in training, proiecte si relationare cu alti oameni motivati – cat si pentru beneficiarii lui directi – pentru a le deschide o noua perspectiva si gustul pentru un tip de educatie centrat pe voi si pe nevoile voastre. Sunt o mare fana a invatarii, mai ales a acelei invatari autodidacte, care vine din motivatia ta pura si care te ajuta sa cresti!

Mai jos este posterul, pe care il puteti regasi deja la avizierul unora dintre licee:

Photobucket

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s