[timp liber] Sub clar de luna, TIFF Cinema Open Air la Bucuresti!

Standard

Iata ca Festivalul de film „Transilvania”, poposeste la Bucuresti, dupa 3 luni de caravana cinematografica prin orasele Romaniei. Trecand prin Cluj, Sibiu, Zalau – promovand proiectii Indoor, Open Air si Drive In -soseste in Bucuresti cu un Open Air. Festivalul ajunge la Bucuresti, incepand de astazi 17 iulie pana pe 26 iulie.

Astfel, in colaborare cu Primaria Sectorului 1, se vor realiza „sub clar de luna” proiectii cinematografice ale unor filme selectate de organizatorii TIFF. Evenimentul se desfasoara in parcul Bazilescu (click pe el pentru a vedea locatia), in fiecare seara incepand cu orele 22:00, intrarea fiind libera.

Filmele selectate sunt fie filme de Box Office din 2009, fie filme premiate la diverse festivaluri. Amintesc: „Star Trek” (SUA, 2009), „Maradona” (Spania – Franta, 2008), „Paris Je T’aime” (Franta, 2006) sau „Nunta muta” (Romania, 2008).

Pentru mai multe detalii:

TIFF

Program Cinema Open Air:

program

Cred ca „Sub clar de luna” merita atentia noastra, inscriindu-se in tendinta „cinematografului care a coborat in strada”, mai ales ca filmele prezentate au notorietate.

Photobucket

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s