[timp liber] „Sparge gheata” pe timp de vara!

Standard

In plina vara, cand gandul ni se indreapta catre mare sau sporturi precum inotul, exista la Liberty Center un patinoar permanent, unde poti sa vii sa retraiesti momente petrecute la 0 grade, chiar daca afara este canicula!

“The Champs” este un patinoar permanent deschis zilnic, 12 luni pe an, avand urmatorul program: intre orele 10 si 22 – de luni pana vineri si 10 si 11 respectiv 12 si 24 in weekend.

„The Champs” se afla la etajul 2 al Liberty Center, unde se poate ajunge astfel: de la statia de metrou „Eroii revolutiei” se ia tramvaiul 11 sau 25 cateva statii.

Pretul unui bilet la patinoar este 11 RON (luni – joi) si 14 RON (vineri – duminica). In acest pret este inclusa inchirierea patinelor si o aventura pe gheata de 45 de minute, incepand de la fiecare ora fixa. Este recomandabil sa faceti rezervari dinainte insa se poate merge si direct, in zile mai putin aglomerate.

O initiativa de acest gen a avut loc anul trecut, cand, in Parcul Tineretului, in aer liber de data aceasta, a fost amenajat pe timp de vara un patinoar artificial.

Nu sti sa patinezi? Solutia…Cursurile puse la dispozitie la patinoarul „The Champs” te pot ajuta sa faci „primii pasi” pe gheata, pentru ca apoi sa te poti bucura de acest sport oricand doresti! Cursurile se desfasoara atat in timpul saptamanii (10-12) cat si in weekend(11-12).
Mai multe detalii despre cursuri gasiti pe: http://www.thechamps.ro/invata-sa-patinezi/

Vreti sa combinati distractia de pe patinoar cu vizionarea unui film? Tot la Liberty Center exista o oferta care le combina pe cele 2. Pentru 37 RON ai 2 bilete la film, 2 bilete la patinoar si 2 sucuri Cappy – pachetul Double sau 4 bilete de film, 4 pentru patinoar si 4 sucuri Cappy la pretul de 60 RON – pachetul Family. Convenabil, zic eu, cu un singur amendament – oferta este valabila doar de luni pana vineri.

HAVE FUN!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s